Sommerskolen «Kreativ uke 2018» er forbi Sommerskolen «Kreativ uke 2018» er forbi

  17.07.2018 Kl.15:47
Kreativ uke 2018

I år kunne man prøve seg på spikking, snekring av fuglekasser og dreiing i tre. Vi hadde tatersløyd og drømmefangere. I lær lagde vi belter og armbånd og en dag lagde vi skinnpunger. Av vevteknikker kunne man prøve monicavev, brikkevev og kabylsk vev. 

Vi hadde mange slag flettinger, bl.a. kumihimo, fuglespor, hjerteflett, tolvfingerflette, slindring, slyngestokker samt makrame og repslaging (hoppetau). De ble lagd lapper på takke, malt på stein og en dag kunne man lære om og smake på spiselige vekster fra naturen. 

Det ble tovet sitteunderlag og andre ting av ull, det ble brodert, trykket på stoffer og sydd masse flott på symaskin, bl.a. pennal, lavendelposer, kurver, gymbager, vesker, puter og skjørt. Det var også akrylmaling på lerret, linoleumstrykk, fettfarger, akvarellmaling, kritt og kulltegning.


Totalt 132 deltakere (mellom 104 og 122 hver dag) og 34 formidlere (mellom 23 og 31 hver dag). Takk for en hyggelig og kreativ uke til alle deltakere og medhjelpere og velkommen igjen til neste år.

Bilder fra sommerskolen kan foreløpig ses på Facebook og Instagram. Bruk snarveiene