Turer i Vesterled med Sommerakademiet Turer i Vesterled med Sommerakademiet

  25.01.2018 Kl.10:26

Sommerakademiet ønsker alle et riktig Godt nyttår.

Etter avsluttet jubileumssesong kan en se tilbake på den 20. sesongen med stor aktivitet. Det viser seg at den type aktivitet som Sommerakademiet har virker med tanke på distriktsutvikling i Norge og som har utviklet seg til å omfatte hele Nord Atlanteren.

 

Vi står overfor en ny sesong og nye aktiviteter og reisemål. Det meste er klart for 2018 med tanke på turer i Vesterled. Helt nytt reisemål er en «Vårtur til eksotiske Wales». Denne turen er et resultat av Sommerakademiet og Karin Flatøy Svarstad sine aktiviteter i North Atlantic Native Sheep and Wool prosjektet.

 

I Wales vil en få et møte med folket og møte våren her gir inspirasjon og mange opplevelser.

Ny tur til Færøyene, Shetland og Orknøyene er og på programmet i år.

 

Spesiell tur til Ytre Hebridene der konferansen North Atlantic Native Sheep and Wool er en del av programmet. Prosjektet og konferansen er et resultat av Sommerakademiet og Karin Flatøy Svarstad sitt arbeid rundt Nord Atlanteren gjennom mange år.

 

Vedlagt følger turinformasjon om tur til Wales og Færøyene. Det ligger og vedlagt en turoversikt for alle turene for sesongen.

 

Det spesielle med Sommerakademiet sin turer er at man kommer bak turistfasaden og får et unikt møte med folket og ser hvordan deres hverdag er.

Turprogram 2018

Wales - tekst og bilder - vårtur

Færøyene, tekst og bilder

 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller se mer på www.sommerakademiet.com

 

Fint om dette kan deles med andre du kjenner som har interesse for samfunna i Vesterled.

 

Hilsen fra

Sommerakademiet

Karin Flatøy Svarstad

Mobil (0047) 952 15399

E-post:sa@somak.no

www.sommerakademiet.com