Lagsending for september Lagsending for september

  01.10.2021 Kl.18:53
I denne lagsendingen kan dere blant annet lese om den nye Holdbart håndverk-kampanjen, vårt nye ungdomsråd, muligheter til å søke tilskudd til husflidsdagen og verktøypakker til Rundt bålet-aktivitet. 

Norge har åpnet opp igjen og vi ser en økende kursaktivitet i lokallagene – dette er veldig gledelig! Legg gjerne alle kursene deres til i kurskalenderen på nettsida og sjekk at hjemmesidene deres har oppdaterte åpnings- og møtetider. 

Vi er nå i en prosess med å gå over til nytt medlemssystem og ny nettside, noe som fører til at medlemslistene deres på nettsiden ikke automatisk synkroniseres med vårt sentrale medlemssystem som tidligere. Dette gjelder bare i overgangsfasen mellom to systemer, og vi gir beskjed til alle lag så snart dette arbeidet er gjort. Dere kan fremdeles se og ta ut listene selv, men dersom dere behøver dagsoppdaterte medlemslister, ta kontakt med medlem@husflid.no. Detaljert informasjon om dette ble sendt på e-post til alle fylkes- og lokallag den 14.09 fra Kurt Bohmann. 

Les lagsendingen her