Minneord - Unn Bjørg Evensen Minneord - Unn Bjørg Evensen

  30.06.2020 Kl.21:24

Vårt kjære æresmedlem Unn Bjørg Evensen sovnet stille inn mandag 21. juni 2020

Vi i Skedsmo Husflidslag har mistet en flott, sterk og varm bauta. Unn brant i hele sitt liv både for idrett, folkehelse og ikke minst for husflid i nærmiljøet på Skedsmokorset.

Skedsmo Husflidslag og Tingvold var hennes annet hjem i en årrekke. Unn ble medlem av husflidslaget midt på 80-tallet og ble også utnevnt til æresmedlem.

Unn var en godt likt leder i husflidslaget i to omganger – 1995-1998 og 2003-2005. Hun var også med i arrangementskomiteen og flere år i valgkomiteen. Hun har vært en markant skikkelse med sine meningers mot.

I de senere årene var det vevringen, lapperingen og formiddagsringen på Tingvold som opptok Unn. Dette var aktiviteter hun nødig gikk glipp av.

Unn har satt mange spor etter seg. Hun var initiativrik og flink til å rekruttere folk til forskjellige verv og aktiviteter. Ikke minst var hun også flinkt til å lytte til andres meninger og innspill. Hun var en ivrig pådriver for å skape aktiviteter i laget.

Ditt engasjement smittet over på oss andre og vi er mange som er takknemlige for å ha blitt kjent med deg og fått arbeide sammen med deg både i styreverv og øvrige husflidsaktiviteter.

Takk for alle årene vi har fått kjenne deg Unn!

Våre tanker går også til familien i disse dager.

Hvil i fred!❤️

Skedsmo Husflidslag